Goede start voorjaarscompetitie voor OKO/BIES 1

OPENDE – Voor OKO/BIES 1 ging afgelopen zondag de voorjaarscompetitie van start. Voor het eerste team was de eerste wedstrijd direct een één van de belangrijkste wedstrijden. OKO/BIES 1 moest aantreden tegen Kinea. Met niet bepaald ideale weersomstandigheden duurde het even voordat het eerste doelpunt viel. Geartsje van der Veen opende de score voor OKO met een afstandsschot. Daarna wist Kinea tweemaal te scoren, maar Opende wist het hoofd koel te houden en bleef bij. Scores vielen aan beide kanten van het veld, het was echter OKO die met een klein kansje van Mark Postema met voorsprong de rust in ging. In de tweede helft was het Kinea die de score opende, maar het was Annemarie Mijnheer die met een afstandschot OKO weer op voorsprong zette. Na een 15 minuten durende scoreloze periode was het Jessica Klunder die met een afstandschot het gaatje iets groter maakte, 7-9. Tegen het einde van de wedstrijd wist Kinea nog eenmaal te scoren, maar het was OKO/BIES die deze belangrijke zege binnenhaalde en de wedstrijd won met 8-11.