Vliegende start OKO/BIES

OPENDE - Zondag 8 november begon de zaalcompetitie weer, alle drie teams wisten de punten in Opende te houden. OKO/BIES 2 wist na een spannende wedstrijd nipt te winnen van OWK 3 met 15-14 en OKO/BIES 3 pakte overtuigend de winst op SDO 2 met een uitslag van 16-9.

OKO/BIES 1 mocht haar eerste wedstrijd aantreden tegen Vefo 1. Het vlaggenschip van OKO ging voortvarend van start en doelpunten van Rianne Snip en Liekele Jeltema zorgden voor een voorsprong van 4-0. Ondanks een tegendoelpunt was het OKO dat het voortouw nam in de wedstrijd en door sterk te verdedigen de naar 11-1 te brengen. In de eindfase van de eerste helft waren het scores van Liekele Jeltema en Annemarie Mijnheer die de ruststand op 13-4 zetten.

De tweede helft was het wederom OKO/BIES dat de score opende met een afstandschot van Gert-Jan Olthuis. De selectie van OKO/BIES kon ontspannen blijven spelen, scores van Caya Muijs en Sanne Kompaan zetten de stand 17-5. Hier en daar pakte tegenstander Vefo 1 ook haar kansen mee maar het was peenderformatie die vol stoom doorging. OKO/BIES 1 hield zonder al teveel zorgen de punten in Opende door overtuigend te winnen van Vefo met 25-10.