Verslag KV Flamingo’s

BUITENPOST - Afgelopen zaterdag maakte Quick/V&V een einde aan de ongeslagen reeks van de Flamingo’s in de zaal. In Buitenpost werd na een spannende slotfase afgefloten bij een eindstand van 18-19. In het begin ging de wedstrijd gelijk op. Echter werden een aantal goede kansen voor de Flamingo’s niet bekroond met een goal, waar Quick/V&V dit niet naliet. Het gat dat door Quick/V&V was geslagen, werd voor rust nog enigszins gedicht; 8-10. De Buitenposters wisten dat het na rust beter moest om de ongeslagen status te behouden. Aanvankelijk lukte dit ook door een 16-13 voorsprong te pakken. Quick/V&V toonde echter veerkracht en wist uiteindelijk toch de punten mee te nemen na een spannende slotfase; 18-19. Een hapering die een keer kan voorkomen en geïncasseerd kan worden, maar waar de Flamingo’s zich komende zaterdag graag voor willen revancheren in en tegen Hoogkerk.