Stichting Dierenweide Oostergast verheugd met kapschuur

ZUIDHORN – Daar is hij dan! De compleet vernieuwde kapschuur van de Stichting Dierenweide Oostergast. Nadat het de stichting was gelukt om de benodigde financiën bij elkaar te krijgen zijn er flinke stappen gemaakt om het huidige gebouw van een flinke facelift te voorzien. De bouw was nodig omdat het huidige gebouw aangepast moest worden om te kunnen voldoen aan de vraag van de gemeente Zuidhorn en het Zonnehuis om extra werkzaamheden te verrichten. Het gaat hier dan om inpak-, sorteer- en bezorgwerkzaamheden. Hierdoor kunnen meer mensen van De Zijlen zinvol werk doen, van betekenis zijn, en een maatschappelijke bijdrage leveren. De kapschuur werd donderdag officieel geopend en is van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur te bewonderen.