Verlies voor Dames 1 VC Grijpskerk

GRIJPSKERK – Afgelopen zaterdag stond er voor het eerste dames team van Grijpskerk (4e ranglijst) een thuiswedstrijd tegen LSV Loppersum (6e ranglijst) op het programma. De uitwedstrijd tegen Loppersum van 11 oktober was gewonnen met 1 – 3 en er werd een gelijkwaardige wedstrijd verwacht.

De wedstrijd begon stroef. De dames van Grijpskerk hadden het moeilijk. Dit kwam voornamelijk doordat de pass niet aankwam bij spelverdeelster Marita Vrolijk. Het was onrustig in het veld en dit resulteerde in een 0 – 1 achterstand. In de tweede set ging het eigenlijk verder zoals de eerste set geëindigd was. Helaas voor Grijpskerk bleef LSV wel in hun spel en de stand werd 0 – 2 in sets. De derde set draaide dit om. De dames wonnen de set en gingen de vierde set met volle moed in. Er was nog genoeg kans om de wedstrijd te winnen. LSV zorgde voor servedruk waardoor de verdediging van Grijpskerk rommelig werd. De eindstand werd 1 – 3 voor Loppersum.