Zunobri verliest op het nippertje

Afbeelding

ZUIDHORN - Afgelopen zaterdag 22 november speelde Zunobri 1 tegen Wêz Warber/Wêz Fluch 1. Na de eerste minuut kreeg Zunobri meteen al een afstandsschot tegen. Daarna werd in de tweede minuut de stand snel gelijk getrokken door een vrije bal van Alie Pera. Meteen daarna legde Tjeerd de Jong een mooi afstandsschot erin die de stand op 2-1 bracht. De Zunobrianen waren sterk en Alie Pera legde haar derde vrije bal erin die de stand op 5-5 bracht. Snel daarna maakte Tjeerd de Jong een hele mooie doorloopbal die Zunobri op een voorsprong bracht. Het was al bijna rust en met een puntje verschil gingen ze met 7-8 de rust in. Al snel na de rust kwam Zunobri op een gelijke hoogte. In de 49e minuut schoten Wietse van der Noord en Aniek Veenstra beide een afstandsschot erin die de stand op 11-12 bracht. Een minuut later kreeg Zunobri een doelpunt tegen en stond het 11-13. Met nog een paar minuten op de klok wist John Beeftink de stand dichter bij elkaar te brengen met een kansje onder de korf. Na een super spannende wedstrijd en hard te hebben gevochten verloor Zunobri 1 van Wêz Warber/Wêz Fluch 1 met een eindstand van 12-14.