Zware wedstrijd nipt gewonnen door Zunobri

ZUIDHORN – Afgelopen zaterdag begon voor Zunobri het zaalseizoen met een uitwedstrijd in Winschoten. In de eerste helft werd gelijk duidelijk dat beide teams er volledig voor gingen en aanvallend zich niet makkelijk lieten afstoppen. Na vijftien minuten stonden er vijf doelpunten op het bord. Voor de Zuidhorners was het wel in hun voordeel; 1-4. Bij de rust kwam de stand uiteindelijk uit op 6-11. Ondanks die stand hamerde coach Woltinge er op dat het team de tweede helft aan moest scherpen verdedigend en dat de wedstrijd verre van gespeeld was. Het team liet gelijk na rust zien dat het wel wilde door gaan met spelen en dit resulteerde dan ook in het doelpunt wat het verschil zes punten maakte, vlak na rust. Bij Korwi vonden ze het toen genoeg en het publiek begon achter het team te staan, hetgeen de Winschoters nieuwe vleugels gaf. Puntje voor puntje werd de achterstand ingelopen. Met nog vijf minuten te spelen stond de stand op 14-14. Hierna rechtte Zunobri de rug, waardoor het team alsnog het karwei afmaakte en twee zwaar bevochten punten mee naar huis nam na een wedstrijd met maar liefst elf strafworpen.