Pro Body: huidverbetering en gewichtsbeheersing

0
409
marum uitgelicht probody

‘Ik kan dit iedereen aanraden’

MARUM – Pro Body in Marum is hét adres voor huidverbetering en gewichtsbeheersing. Dat ondervond ook Irma Kuiper uit Niekerk. Zij viel met hulp van Rieny Oord-Donker van Pro Body  inmiddels al (ruim) 25 kilo af. Tevreden is ze echter nog niet. ‘’Nu de laatste vijf kilo nog’’, lacht ze.

Irma heeft alle reden tot lachen. ‘’Ik heb van Rieny, nadat ik zelf al van alles had geprobeerd, een dieet op maat gekregen. Met een hoog eiwitgehalte en weinig koolhydraten. Dat werkte echt perfect. Ik heb nooit hongergevoel gekend, je mag gewoon afwisselend eten en de lipomassage – waarmee de ‘probleemzones als buik, heupen en billen worden aangepakt- zorgt dat ook de huid ook strak wordt. Ik ben nu al bijzonder tevreden.’’ Voor Rieny is een pakket op maat van cruciaal belang. ‘’Mensen die gewicht willen verliezen komen langs voor een intakegesprek. Daarna kijk ik hoe we het aan gaan pakken. Maatwerk, want geen enkel lichaam is gelijk. Bovendien: het is geen wedstrijdje. Daar ben ik echt op tegen. Bij mij vallen mensen op een verantwoorde manier af’’, laat ze weten.

Rieny runt haar onderneming vanaf 2009. De resultaten zijn meer dan uitstekend. ‘’Afvallen is beslist niet het volgen van een dieet alleen. Het is je een ander leefpatroon aanwennen. Ik ben zelf ervaringsdeskundige op dit gebied. Dat is een absoluut voordeel. Ik weet waar cliënten tegenaan lopen, wat eventueel de valkuilen kunnen zijn Met mijn dieet kun je vrij normaal eten. Je hoeft dus niet apart met allerlei potjes en pannetjes aan de slag.’’ Irma knikt instemmend. ‘’Mijn leefpatroon is helemaal op de schop gegaan. Voor ik begon voelde ik me moe. Ik had geen conditie en had overal last van. Nu ik 25 kilo lichter ben, voel ik me als herboren. Ik sport volop en voel me een heel ander mens. Met dank aan Rieny, want de wekelijkse metingen waren behalve nuttig ook altijd erg gezellig’’, lacht Irma, die verder blij is met de steun van haar vriend en familie. ‘’Discipline is en blijft belangrijk, net als zes eetmomenten per dag. Er zijn heel veel combinaties mogelijk. Vrijwel geen cliënt klaagt over hongergevoel. Dit dieet is heel goed te doen. De lipomassage is een prima aanvulling, want niemand zit te wachten op ‘hangend’ vel. En de wekelijkse weegmomenten zijn toch de stok achter de deur’’’, besluit Rieny. Mensen die net als Irma gewicht willen verliezen, kunnen terecht bij Pro Body aan de Traverse 9 in Marum. Rieny is telefonisch bereikbaar via 0594-644220 en 06-25525433. ‘’Ik kan iedereen dit aanraden’’, zegt Irma nog. Het komt uit de grond van haar hart.