Informele borrel van FC Groningen Hattrick’s Club bij Hummel Tuintotaal

0
148
Noordhorn Hummel tuintotaal-4

NOORDHORN – Hummel Tuintotaal in Noordhorn was het decor van een informele borrel voor de sponsoren die aangesloten zijn bij de FC Groningen Hattrick’s Club. Ongeveer vier keer per jaar worden deze netwerkborrels georganiseerd, waarbij de leden kans krijgen om in informele sfeer contacten te hebben. Eigenaar Jeroen Hummel kijkt terug op een geslaagde avond. “De burgemeester heeft wat verteld over Zuidhorn aan de aanwezigen en zelf heb ik natuurlijk was over het bedrijf verteld. De aanwezigen konden zien wat we allemaal te bieden hebben en hebben onder andere de showtuinen bekeken.” Hummel vertelde de aanwezigen onder andere over een aantal producten die momenteel gigantisch hard gaan. “Het voegzand voor tussen de tegels, waardoor er geen onkruid meer tussen de tegels groeit, en de vuilafstotende tegel.” Mooie ontwikkelingen die goed gewaardeerd worden. “Verder kan men hier eigenlijk terecht voor alles van knikkerpot tot aan vlaggenmast.”