Prijzen en winstpunten voor Survento Ruters

0
2526

SURHUISTERVEEN – Vele Survento Ruters pakken prijzen op verschillende dressuur en springconcoursen in de regio. Romielle van Tuyl behaalde in de Westereen een derde prijs in de klasse Z1 dressuur met haar paard Rianta en een puntentotaal van 216. Suzanne Zeinstra behaalde in de Westereen een knappe eerste prijs in de klasse B dressuur met haar paard Zazou A met 188 en 179 punten. Meerdere ruiters presteerden goed in Oosterwolde. Alie Jongsma behaalde met haar paard Pardouce in de klasse B dressuur een vierde prijs met 186 en 83 punten. Francine Elzinga behaalde met haar paard Vicdora 194 en 189 punten in de klasse L2 dressuur, goed voor een derde prijs. Ellis Veenhuizen behaalde met pony Djumbo in de klasse B dressuur 197 en 182 punten. Goed voor een derde prijs. Ook in de klasse B springen behaalde ze een derde prijs. Gerlinde de Boer behaalde in de klasse L springen een derde en een elfde prijs met haar 2 paarden Cupido en Champions Ludwig. Sigrid Haagsma behaalde tijdens CH Oranjewoud in de klasse L1 dressuur een vijfdee prijs met haar paard Dandy en een puntentotaal van 189 en 182. Gerlinde de Boer was ook in Oranjewoud. In de klasse L springen behaalde ze een zesde prijs in het M springen met haar paard Champions Ludwig. Tevens waren er winstpunten voor: Katrien Steensma met haar paard Total Touch in Oosterwolde in de klasse M2 dressuur: 180 punten, Ielsa de Boer met haar paard Wubalt in Wargea in de klasse L2 dressuur: 182 punten, Albertje de Boer met haar paard Ubalia in Harkstede in de klasse M1 dressuur: 187 punten en Tessa van der Velde met haar paard Hardau V in Oosterwolde in de klasse Z2: 205 punten.