Truckshow Ulrum heeft weer veel te bieden

0
141

ULRUM – Op 9 juni 2012 wordt de derde editie van truckshow Ulrum georganiseerd. Het festijn begint met een toertocht door de gemeente De Marne waaraan dit jaar maar liefst 140 trucks deelnemen. Op het festivalterrein is ’s middags van alles te doen. Er staat onder andere een (informatie)markt met modelbouw en leveranciers met demotruck. Er zijn demonstraties te zien van Veilig Verkeer Nederland en Brandweer Zoutkamp. Voor de kleintjes is er een kinderhoek. Naast deze activiteiten kunnen bezoekers natuurlijk ook de 140 deelnemende trucks bekijken.
Ook dit jaar is er weer een ‘mooiste truckverkiezing’. Voor het eerst wordt er dit jaar een decibellencontest gehouden. Het festival wordt afgesloten met de voetbalwedstrijd Nederland – Denemarken op groot scherm met daarna een feestavond in de tent met Burdy, Sijtse, Auke & Ellen, Marco de Hollander, Danique en Partyband TOF. Meer informatie: www.truckshowulrum.nl