Aansluiten in polonaise bij Ekster Mode Wonen

0
171
Leens Ekster EK-1

LEENS – We hopen er allemaal op, een overwinning van ons oranje legioen. En echt Nederlanders als we zijn, hossen we na een goal al snel rond in, juist ja, de polonaise. Bij Ekster Mode Wonen geven ze alvast het goede voorbeeld. De etalage is helemaal in oranje sferen ingericht en de poppen, die lopen de polonaise.

“We geven toch altijd wel wat aandacht aan zoiets als het EK”, vertelt eigenaar Jan Ekster. Zelf kijkt hij ook altijd. “Ja, ik probeer zoveel mogelijk wedstrijden te kijken. Dit EK spelen ze vanaf 18.00 uur en de winkel sluit dan ook, dus dat kan allemaal mooi. Eerder keken we wel in de winkel, en ach, er werken hier veel dames, dus toch niet iedereen is enthousiast over het voetbal.”

Naast de etalage, waarin de overwinning alvast gevierd wordt, is er in de winkel ook een klein assortiment te verkrijgen. “Er wordt niet per se heel veel oranje verkocht, maar de oranje overhemden gaan wel en we hebben dit jaar ook hele leuke boxershorts. Een pak van twee, met één die helemaal oranje is en één boxershort met rood-wit-blauwe tulpen.”