Dames VVSV’09 kampioen

0
208
dames VVSV '09

ULRUM – De dames van VVSV’09 Kampioen zijn kampioen geworden op de velden van CSVH te Hoogkerk. Zelf hoefden zij niet meer te spelen. CSVH moest namelijk voetballen tegen het altijd zo sterke SIOS uit Sauwerd. Ze moesten deze wedstrijd winnen om kampioen te worden. Helaas voor hen lukte dit niet en gingen de dames uit Zoutkamp/Ulrum er met de titel vandoor. De dames van VVSV’09 waren in grote getale naar Hoogkerk uitgerukt om met elkaar SIOS aan te moedigen, zodat zij kampioen werden. Na 90 minuten stond er 0-2 op het scorebord en dat betekende champagne voor de dames van VVSV’09. Ook kregen de dames bloemen overhandigd namens de leiding van CSVH. Deze bloemen zijn overhandigd aan de leider/trainer van de dames, Frits ( Reinder Wieringa ), die op deze manier een prachtig afscheid krijgt. Na jaren hard werken, heel veel plezier hebben en super veel inzet tonen gaat hij de dames van VVSV’09 verlaten. Maar niet nadat er nog een Kampioenschapsfeest werd gehouden op 2 juni en een dames toernooi op 23 juni te Ulrum.