Pupillen VVSV’09 strijden tijdens 4 tegen 4 toernooi

0
1972
4 tegen 4 VVSV'09

ZOUTKAMP – Afgelopen woensdag hebben de F, E en D-pupillen van voetbalvereniging VVSV’09 het voetbalseizoen afgesloten met een 4 tegen 4 toernooi. Maar liefst 38 spelers van de voetbalvereniging meldden zich aan voor deelname aan het toernooi.

In wisselende samenstelling, door het lot beslist, moesten de spelers in totaal vier wedstrijden spelen van ongeveer 10 minuten. Om ongeveer 15.00 uur ging de eerste wedstrijd van start. Er werd tijdens het toernooi volop gescoord, zodat uitslagen van 9 – 1 geen uitzondering bleken. De wedstrijden die gespeeld zijn, waren voor de toegestroomde toeschouwers dan ook een plezier om naar te kijken.

Nadat alle punten geteld waren kwamen er twee winnaars uit de bus. Bij de D-junioren was de hoogste eer voor Kevin Beerda (10 punten) en bij de E – F-pupillen ging de eerste plaats naar Jochem Kooi die alle wedstrijden had gewonnen (12 punten). Alle deelnemers kregen na afloop een heerlijk waterijsje en ging tevreden naar huis.

Voor de jeugdcommissie zit het seizoen er echter nog niet op, want de volgende activiteit staat volgende week woensdag op het programma. Dan vindt er in Zoutkamp van 13.30 uur tot 14.30 uur een voetbalclinic (onder leiding van R. Rozema) op het programma voor de allerjongste spelers van VVSV’09 en alle andere kinderen van groep 1 en groep 2 van de basisscholen van Zoutkamp, Ulrum en omstreken.