Showband DOS in Assen uitgeroepen tot publiekslieveling

0
99
showband DOS

ASSEN – Op zaterdag 9 juni werden voor de 14e keer de Open Dutch Showcorps Championships gehouden in Assen. Showband DOS was een van de 16 deelnemende showbands uit heel Nederland.
Ze wist met haar sportshow 83,39 punten te behalen, goed voor een 4e plaats. Daarnaast werd Showband DOS verkozen als publiekslieveling en mag ze deelnemen aan Taptoe Groningen op 10 november in Martiniplaza in Groningen. Een prima prestatie aangezien Showband DOS pas 5 maanden geleden is gestart met het instuderen van deze geheel nieuwe, speciaal door Peter Kleine Schaars voor Showband DOS geschreven show. In deze show weet Showband DOS de jaarlijks terugkerende schaatswedstrijden, de Tour de France, de Olympische Spelen en het EK voetbal te combineren tot een wervelend muzikaal spektakel. Nieuwsgierig geworden? Showband DOS is 16 juni te zien in Uithuizen, zal 30 juni deelnemen aan de European Open Championships in Rastede (Duitsland) en zal 7 juli afreizen naar Wommels voor een taptoe aldaar. Geïnteresseerd om met de bus mee te gaan naar Taptoe Wommels? Stuur een email naar showbanddos@hotmail.com. Voor meer informatie over Showband DOS, kijk op www.showbanddos.nl.