Sterk werk uit het Westerkwartier

0
264

NUIS – De tien deelnemers aan het kunstenaarscollectief “Open Ateliers Westerkwartier” organiseren hun jaarlijkse expositie met als titel “Sterk werk uit het Westerkwartier”. Zij laten op deze expositie hun meest recente werk zien: schilderijen, textiel, ruimtelijk werk in diverse materialen, foto’s, sieraden en keramiek. Iedereen is welkom in de boerderij “Grond” aan de Lietsweg 6 te Nuis. De tentoonstelling wordt op vrijdag 15 juni om 20.00 uur geopend door burgemeester T. Bekkum van Marum. De toegang is gratis. De expositie is geopend vrijdag 15 juni van 20.00 tot 22.00 uur, zaterdag 16 juni van 13.00 tot 20.00 uur en zondag 17 juni van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie maakt tevens deel uit van de manifestatie “Kunst en Tuin Tiendaagse. Alle informatie over Open Ateliers Westerkwartier is te vinden op www.oawk.nl.