Weekwinnaars Europool de Streekkrant

0
823

De ‘Heldertjes’ scoren hoog

REGIO – Jan Helder en Maaike Helder-Bekkema staan aan kop van de Europool van de Strekkrant. Beiden scoorden tot en met zondag 24 punten. Jan wint daardoor een barbecuepakket voor vier personen, aangeboden door Slagerij Huizenga in Grootegast. Maaike wint een EK voetbal, aangeboden door Sporthuis Bergman in Zuidhorn. De overige weekwinnaars zijn Johannes Hormes, een statafel aangeboden door Marskramer in Grootegast. A.Weening wint een taart, aangeboden door Bakkerij Jager in Grijpskerk. Een bos bloemen, aangeboden door Tuincentrum Drint in Grootegast, gaat deze week naar Abel Hut. Een barbecue tenslotte – aangeboden door Expert Groendijk Zuidhorn, gaat naar W. de Vries uit Opende. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.