Acroteams WSBF gooien hoge ogen op Open NK te Beverwijk

0
1447
NK acro WSBF

BEVERWIJK – Afgelopen weekend werd in Beverwijk het Open Nk acrogym gehouden. Teams uit alle delen van Nederland streden om de felbegeerde titels tijdens dit Open Kampioenschap. Bij de D trio’s werden Germina van der Meulen, Chantal van der Veen en Annieck Wiersema in deze zware categorie verdiend derde. Met een score van 26.650 wist het trio Babet Bos, Gianne Storm en Femke Kooistra in dezelfde categorie ruimschoots de gouden medaille te bemachtigen. Bij de C lijn trio’s was het trio Baukje Wassenaar, Sieta van der Veer en Nellie Bijker oppermachtig. Met een score van 26.500 mochten zij de hoogste trede van het erepodium betreden. Zilver was er voor het trio Hielkje Meijer, Freke van der Velde en Jildou Kooistra. Het pupillentrio Jelline Bergsma, Sanne van der Ploeg en Hannah Westhof behaalden in hun categorie een vierde plaats. Een zesde plek was ervoor Talitha de Jong, Pytrix Veenstra en Femke Pander. Met 2x goud, 1x zilver en een bronzen medaille kunnen de teams van WSBF terug zien op een geslaagd Open NK acrogym.