Jaar lang gratis lenen in Bibliotheek Grootegast gewonnen door mevrouw Hielema

0
120
Grootegast Bibliotheek prijswinnaar

GROOTEGAST – De bibliotheken in de provincie Groningen geven sinds januari van dit jaar iedere maand een Large abonnement cadeau aan de winnaar van de ‘Pin en win actie’. Ook mevrouw Hielema deed mee aan deze actie. Zij pinde haar boetebedrag, leverde de bon in en werd daarmee de winnaar van de maand maart. Afgelopen vrijdag kreeg ze, uit handen van locatiebeheerder Tineke Goossens, de prijs symbolisch uitgereikt in de Bibliotheek van Grootegast. De winnares kan vanaf nu een jaar lang gratis gebruik maken van alle voordelen die het Large abonnement biedt. Zo kan zij haar materialen maar liefst 6 weken lenen, is het reserveren en verlengen gratis én mag ze maximaal 50 items tegelijk in huis hebben. De ‘Pin en win actie’ van de bibliotheken in de provincie Groningen loopt nog tot 1 juli.