Lustrumeditie van een stedenreis

0
211
Visvliet de taart citytrip

VISVLIET – Ook deze week is er weer een door Bakker Hamersma uit Grootegast beschikbaar gestelde slagroomtaart weggegeven. Wie ook in aanmerking wil komen, kan zich opgeven via de e-mail: destreekkrant@media-totaal.nl. Enige vereiste: je moet net als de Streekkrant iets met het getal vijf hebben.

Deze week ging de taart naar Visvliet, naar 5 dames, die al 5 jaar samen op stedentrip gaan. Albertha Veenstra en haar dochters Margrietha en Francisca en buurvrouw Coby Kiestra en dochter Josefien hebben al 5 keer ontzettend veel plezier met elkaar gehad. “Vandaag heeft één van de tweelingbuurdames ons het lustrum foto album laten zien wat zij digitaal gemaakt had en uit had laten printen! Wij zijn er trots op dat we dit al vijf jaar hebben mogen doen! Misschien leuk voor in de rubriek: 5 jaar streekkrant?”, mailde Josefien ons. En of. Moeder Coby vertelt dat het allemaal begon toen Albertha 1000 euro won in het tv-programma ‘Get the picture’. “Voor een reisje met mijn dochters, vertelde ze aan de presentator. En het is een traditie geworden. We hebben iedere keer zo ontzettend veel plezier met elkaar. Zo langzaam aan zijn de steden wel bijna op!”, vertelt ze. Onder het genot van een stuk taart kunnen ze nog eens gezellig de foto’s bekijken en een nieuwe stedentrip uitzoeken.