Maaike Helder blijft aan kop Europool

0
1081

REGIO – Hoewel er de nodige verschuivingen geweest zijn in de Europool van de Streekkrant, blijft Maaike Helder-Bekkema aan kop met 84 punten. Zij wint daarom deze week een barbecuepakket voor vier personen, aangeboden door Slagerij Huizenga in Grootegast. W. de Vries wint deze week de EK-bal, aangeboden door Sporthuis Bergman in Zuidhorn. Jan Helder – ook al stabiel- gaat er deze week met een barbecue, aangeboden door Expert Groendijk, vandoor. Jan verzamelde 74 punten. Een statafel, aangeboden door Marskramer, is voor Meindert Brouwer met 72 punten. Peter Pettinga (69) wint deze week een taart, geschonken door Bakkerij Jager in Grijpskerk. H.J.Kielstra tenslotte, krijgt deze week een bos bloemen, aangeboden door Tuincentrum Drint. De winaars krijgen schriftelijk bericht.