Reünie voor Pub-gangers jaren ’80 en ‘90

0
153
pub 69

ZOUTKAMP/WINSUM – “Waar zijn de Pub-gangers van de jaren 80-90?” Dit is de vraag die
regelmatig bij de gezusters Ozinga uit Zoutkamp naar boven komt. Hun vaste uitgaanslocatie in de jaren 80-90 was de Pub 69 in Winsum. “Wat zou het leuk zijn iedereen die we daar altijd tegenkwamen eens weer te zien!”
Vaak hebben ze het er al met elkaar over gehad en uiteindelijk zijn ze naar Klaas Brouwers, eigenaar van de Pub 69 in Winsum, gegaan en hebben hem enthousiast gekregen om samen een reünie voor de Pub-gangers van de jaren 80-90 te organiseren. Deze reünie vindt plaats op vrijdagavond 29 juni a.s. in de Pub 69 natuurlijk en met muziek van de diskjockey van toen. De zoektocht naar oud-stappers is inmiddels begonnen en via Hyves, Twitter etc. zijn al heel wat stappers van toen opgespoord. Om nog veel meer mensen te bereiken hopen de dames dat mensen elkaar hierover inlichten. Voor de reünie is geen opgave nodig.