Goede prestaties amazones Dressuurschool Carmen

0
675

OPENDE – Afgelopen week hebben drie amazones van de Opender Dressuurschool weer goed gepresteerd op verschillende dressuurwedstrijden. Marianne Storteboom heeft met Rambo succesvol in de klasse L-2 deelgenomen aan de Welsh-Cup selectiewedstrijd in Tolbert. Marianne liet een prachtige swingende proef zien aan de jury die beloond werd met een topscore van 199 punten. Hiermee verdiende Marianne met overmacht de eerste prijs, en een startbewijs op de Nederlandse kampioenschappen van de Welsh-Cup. Andrea Bouma en haar jonge Friese merrie Bettine reden in Donkerbroek in de klasse B twee stabiele proeven die door de jury beloond werden met 191 en 188 punten. Deze score was goed voor de eerste prijs. Lisette Bus en haar Friese merrie Margje zijn in Vries gestart. In de klasse B reed Lisette een keurige proef die gewaardeerd werd met 193 punten en een eerste prijs.