GroenLinks niet blij met beeldvorming kunstgrasveld Grootegast

0
97

GROOTEGAST – Raadslid Jan Wessels (GL) zei vorige week dinsdag niet bij te zijn met de beeldvorming die ontstaan is, nadat sportwethouder Harmke van der Sluis (VVD) een maquette van een nieuw kunstgrasveld bij FC Grootegast kwam aanbieden. De wethouder deed dit tijdens de kampioensreceptie, die de vereniging een aantal weken geleden in haar kantine gaf. Volgens Wessels is op deze manier de indruk gewekt dat het ‘een kat in het bakkie’ voor de vereniging is om het veld binnen te halen. Zelf zag Wessels liever dat het geld dat in 2011 overgehouden was, eerst naar de algemene reserve wordt verplaatst om daar af te wachten wat het rijk gaat doen met de uitkering van het gemeentefonds. Later zou dan een beslissing over de velden kunnen worden genomen.