Jeugdsozen Leens en Ulrum gaan back to the 80’s en 90’s

0
214

LEENS/ULRUM – Zaterdag 30 juni zal in zowel jeugdsoos Black Arrow te Leens als jeugdsoos de Dump in Ulrum een Back to the 80’s & 90’s party zijn. Bezoekers kunnen zich voor één avond weer terug in de tijd wanen. De sozen zijn omgetoverd in de sferen van de jaren ‘80 en `90. Ook worden de oude hits van toen gedraaid, van Michael Jackson tot the Party Animals! Dat wordt dus hakken, breakdancen, headbangen en misschien zijn er bezoekers die zich durven te wagen aan ‘the Moonwalk’ . Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een leuke verrassing. In De Dump kan er ook meegezongen worden met de liedjes van toen tijdens de karaoke. De outfits van toen kunnen weer van zolder gehaald worden, om de sfeer er nog meer in te brengen. Beide feesten starten om 21:00 uur en de entree is gratis. Bezoekers vanaf 12 jaar zijn welkom, dus zowel de jongeren van nu als de jongeren van toen! Toegang is gratis.