Open podium in Avalon: join that band!

0
124

ZUIDHORN – In Avalon te Zuidhorn wordt op zaterdag 30 juni een open podium georganiseerd. Dirk Jan Boonstra en Hans Hoekstra namen het initiatief voor deze avond, die vooral bedoeld is voor mensen die muziek gemaakt hebben, maar daar niet meer zo actief in zijn. Zij krijgen de kans om vanaf 20.00 uur het podium te bestijgen en mee te spelen. Er is een backline aanwezig en entree is gratis. “Dat je speelt, is belangrijker dan hoe je speelt, oftewel het gaat niet om het niveau”, aldus mede-organisator Patrick Wijninga. Het is op deze avond ook mogelijk om één of twee wekelijkse rehearsel-avonden bij te wonen om hier samen met andere muzikanten nummers in te studeren. Voor deze avonden staan ook meerdere workshops gepland. Meer informatie is te verkrijgen via patrick@swgz.nl of 0594-528493.