Rondemissen klaar voor Wielerronde van Kloosterburen

0
128
ronde miss Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Op 14 juli is het tijd voor de 33e Ronde van Kloosterburen. Rondemiss Manon Alles van vorig jaar, krijgt dit jaar versterking van Kirsten Meijer. Zij zijn er al helemaal klaar voor. Zo ook de Stichting Ronde van Kloosterburen. De stichting heeft besloten de vorig jaar ingeslagen weg voort te gaan en dus zal er opnieuw veel aandacht voor de jeugd zijn. Het programma wordt om 13.30 uur geopend met de Rabobank Dikke Bandenrace gevolgd door het Nationaal jeugdtoernooi. De amateurs, sportklasse en masters sluiten om 19.30 u. het programma af. Tal van bekende renners hebben nu reeds ingeschreven. Onder hen de winnaar van vorig jaar Johan Knol, Tonny Teuben, en de Volendammers Renee Schuitemaker en Michael Ruska. Zie ook www.rondevankloosterburen.nl