Slagbal- en voetbaltoernooi voor de jeugd

0
319
sportmeisjes zuidhorn

ZUIDHORN/KOMMERZIJL – Sport in Zuidhorn organiseert een slagbaltoernooi voor de basisschooljeugd en voetbaltoernooi voor de 12+-jeugd. Meedoen met 12- WoeMi Go..Slagbal! of 12+ Summernight Soccer 7×7 op 11 juli in Zuidhorn of met 12- DinMi Go..Slagbal! of 12+ Summernight Soccer 7×7 op 10 juli in Kommerzijl? Aanmelden kan via www.sportinzuidhorn.nl.

Stagiaires Simke Eding en Wilrieke Aling, die beiden aan het instituut voor sportstudies studeren hebben de organisatie van beide toernooien op zich genomen. Zij moesten in het kader van hun studie een sportief project opzetten. Bewust kozen ze voor een slagbaltoernooi voor de basisschooljeugd. “Het wordt wel veel gespeeld op scholen, door jong en oud en jongens en meisjes, maar er is toch nergens een slagbalvereniging.”

Het slagbaltoernooi begint in Zuidhorn op het sportpark VV Zuidhorn om 14.00 uur en in Kommerzijl op het sportpark om 16.00 uur. Het voetbaltoernooi start in Zuidhorn om 19.00 uur en in Kommerzijl om 19.30 uur. Deelname aan het slagbaltoernooi is gratis, deelname aan het voetbaltoernooi kost 1 euro.