Survento Ruters in de prijzen

0
1713

SURHUISTERVEEN – Vele leden van PSV De Survento Ruters uit Surhuisterveen hebben prijzen kunnen behalen tijdens dressuur- en springwedstrijden. Alie Jongsma Pardouce hebben in Veenhuizen in de klasse B dressuur 197 en 186 punten behaald. Goed voor een 4e en een 5e prijs. Martha Weening behaalde daar een winstpunt: 181 punten met paard Passe Partout. Lodewijk Kooistra nam in Oranjewoud in de klasse B springen een 3e prijs en een 4e prijs mee naar huis met pony Bleu wonder. Zus Trienke behaalde met pony Swefi`s Nandor een 4e prijs en met pony Karel in de klasse M springen een 2e prijs. Gerrit Veenstra behaalde in de klasse Z springen een 1e en een 2e prijs met pony Kentucky. In Gorredijk behaalde Romielle van Tuyl behaalde met haar paard Rianta in de klasse Z1 dressuur een 2e prijs met 213 punten. Katrien Steensma startte met paard Total Touch in Roden. Ze behaalde 183 punten in de klasse M2 dressuur. In Sneek startte Ielsa de Boer met Pubalia en behaalde ze 181 punten in de klasse M2 dressuur. Op de Almelose Ruiterdagen te Almelo behaalde Esmee van Kammen een 3e prijs met 193 punten in de klasse M1 dressuur met pony Cliff. Verder behaalde ze nog 2x 186 punten en 183 punten. Gerrit Veenstra behaalde met pony Kind of Sparkle in de klasse L springen een gedeelde 2e prijs. In de klasse M springen behaalde hij met pony Kentucky een 3e prijs.