Winnaars jeugdclubkampioenschappen Tennisclub Odivia

0
211
jongens jeugdkampioenen tv odivia

EENRUM – Tennisclub Odivia organiseerde clubkampioenschappen voor de jeugd. Er werd gestreden om de jongens- en meisjestitel. Na reeks van spannende wedstrijden werd de finale bij de jongens gespeeld tussen Julius Backer en Job v.d. Horn. Julius Backer won deze wedstrijd met overmacht. De eindstrijd om de derde plaats ging tussen Jari de Haan en Dirk Jan Binnema. Dirk Jan Binnema behaalde hier een overtuigende derde plaats. Bij de meisjes ging de finale tussen Paulien Mensinga en Floor Hamers. Paulien Mensinga bleek hier de meerdere te zijn in een uitstekend gespeelde wedstrijd door beide dames. De strijd om de derde en vierde plaats ging tussen Lisette van de Luit en Josien Binnema, waarbij Lisette hier voor de derde plaats tekende.

meisjes kampioenen tv odivia