Bekerloting amateurvoetbal

0
229

REGIO – De KNVB heeft vrijdagmiddag de bekerloting bekend gemaakt. Als vertrouwd spelen amateurclubs in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in een poule van vier hun bekerduels. De loting pakte voor de regionale clubs als volgt uit.

Zaterdagvoetbal

Poule 2: ACV 2, Grijpskerk, Gronitas, Zuidlaren. Poule 12: Olde Veste 2, Delfstrahuizen, ’t Fean’58, Zwaagwesteinde. Poule 15: Aduard 2000, SJS, VVS en Westerlee. Poule 16: CSVH, De Vogels, LEO, GRC Groningen. Poule 32: Eems Boys, Godlinze, GVAV Rapiditas, Niekerk. Poule 40: Ezinge, Grootegast, Opende, Ropta Boys. Poule 45: De Lauwers, Lions’66, Wardy. Poule 48: Boerakker, Jistrum, Noordbergum, OKVC. Poule 51: VVSV’09, Potetos, RZ Baflo, Siddeburen. Poule 55: GSVV, Engelbert, TEO, Zuidhorn.

Zondagvoetbal

Poule 30: De Sweach, De Walden, Surhuisterveen, Zwaagwesteinde. Poule 31: Hoogkerk, Niekerk, Nieuw Roden, Makkinga. Poule 34: De Vogels, Froombosch, Warffum, Zuidhorn. Poule 44: Kloosterburen, Tynaarlo, WEO, Zevenhuizen. Poule 57: De Wilper Boys, GVB, SGO, SVZ.