Genieten op het podium

0
418

ZUIDHORN – In Avalon werd afgelopen weekend voor het eerst Join That Band georganiseerd. De avond was bedoeld voor een ieder die muziek wil maken. Een ‘basis’ band stond op het podium en wie ook wou kon meedoen. ‘Dat je speelt, is belangrijker dan hoe je speelt’, stond op de uitnodiging. Een twintig muzikanten kwamen op de avond af. Een groot aantal gitaristen aangevuld met toetsenisten, bassisten en zangers vermaakten zich op de podium. Voor sommigen was het de eerste keer dat ze op het podium stonden, voor sommigen gesneden koek en weer anderen een herinnering aan vervlogen tijden. Eén ding was gelijk voor iedereen: het was genieten op het podium. De avond zal zeker nog een vervolg krijgen. Ook is het mogelijk mee te doen aan een rehearsel avond. Samen met enkele muzikanten kan men dan enkele nummers instuderen. Bovendien staan er diverse workshops gepland. Meer informatie hierover bij Patrick Wijninga op telefoonnummer 0594-528493 of patrick@swgz.nl.