25.000ste bezoeker in De Wettervlecke

0
139
Wettervlecke

SURHUISTERVEEN – Op donderdagmorgen werd de Feanster middenstander Joop Douma als 25000e bezoeker van het zwembad in 2012 door badjuf Hubertien Spijker met een bloemetje verrast. Het matige weer in het voorseizoen weerhoudt velen er niet van om dagelijks of wekelijks hun baantjes te zwemmen. Zo ook de heer Douma die iedere dinsdag en donderdag om 7.00 uur een duik in het Feanster bad neemt. Tezamen met een veertigtal vaste zwemmers op dit vroege tijdstip is het niet alleen tijd voor een stevig aantal meters zwemmen voor deze vaste ploeg, maar bij de koffie na het zwemmen komen veelal de sterke verhalen los. Zwemmen en gezelligheid zijn de ingrediënten voor een veelvuldig bezoek aan het zwembad in Surhuisterveen. En gezien de nog steeds geweldige aantallen bezoekers is het Feanster bad een onmisbare sportieve ontmoetingsplaats voor velen.