Bert Swart neemt videowall in gebruik

0
151
Burgemeester opent Videowall

ZUIDHORN – Burgemeester Bert Swart heeft vrijdag de videowall in de parkeergarage in Zuidhorn officieel in gebruik genomen. “Deze aankleding van het nieuwe winkelcomplex De Overtuinen is de slagroom op het toetje,” vertelde Swart. “Onze parkeergarage en het winkelcomplex heeft met deze reclamedrager nu echt body en uitstraling gekregen.” Als reactie op deze lovende woorden reageerde Hein Buist van Attractive: “Voor lokale en regionale bedrijven zagen wij ideale reclamemogelijkheden. We vinden het fijn om te merken dat de gemeente Zuidhorn ruimte maakt voor een versterking van het bedrijfs- en winkeliersleven”. Hein Buist is samen met Albert Dijkstra initiatiefnemer. Doel van de videowall bij de roltrap en reclamebanners in de parkeergarage is het promoten van bedrijven en instellingen.