Eerste winnaars genieten van hun prijzen

0
146
Winnaar EK actie

GROOTEGAST/SURHUISTERVEEN/ZUIDHORN – De eerste prijswinnaars van de EK actie van De Streekkrant hebben afgelopen week hun prijs in ontvangst mogen nemen. Zo ging de hoofdprijs naar Willem de Vries uit Opende. Hij haalde maar liefst 167 punten en mocht daarvoor een gloednieuwe flatscreen, beschikbaar gesteld door Servicepartner Anne Bos uit Grootegast in ontvangst nemen. De tweede prijs was er voor Nienke de Jong uit Oldekerk. Zij kreeg uit handen de medewerkers van Van der Hoek Tweewielers uit Surhuisterveen een prachtige Batavus Bub Holland Bub fiets. Ook een prijs was er voor Gerlinda van Esch uit Grootegast. Bij Foto Rudie Wiersma kreeg zij uit handen van de eigenaar zelf een prachtige digitale camera. Volgende week worden de drie andere winnaars verrast.