Vele winnaars bij Tuin- en Kunsttiendaagse

0
266
Uitreiking Tuinenwedstrijd

KORNHORN – Vrijdag organiseerden de deelnemers aan de Westerkwartier editie van de Tuin- en Kunsttiendaagse 2012 in de werkschuur van het Curringherveld in Kornhorn een prijsuitreiking voor de prijswinnende bezoekers aan dit evenement. Bijna 800 bezoekers bezochten de 8 deelnemende locaties in het Westerkwartier en 15 prijswinnaars zijn getrokken uit de ingevulde prijzenformulieren. Daarnaast werden ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de dichtwedstrijd die gehouden is rondom het thema Borg Nienoord in Leek. Na het beleven van het verhaal ‘De verloren zoon’, verteld door ‘verhoal’nverteller’ Klaas van der Veen, werden de prijzen uitgereikt. Vervolgens reikte Jur Engels namens jury van de dichtwedstrijd ‘Dichter bij de Borg’ de prijzen uit aan de winnaars die prachtige sfeervolle gedichten hadden ingezonden.