Vijftallen in de familie Reitsema

0
436
5 jaar taart familie Niekerk

NIEKERK – De slagroomtaart, die Bakker Hamersma uit Grootegast elke week beschikbaar stelt ter ere van het vijfjarig jubileum van de Streekkrant, gaat deze week naar Niekerk. De familie Reitsema had wat te vieren op vrijdag. Ekke en Ellie waren 50 jaar getrouwd en dochter Annet meldde hun aan voor de rubriek. Zij wist nog meer jubilea met vijftallen op te noemen. “Mijn moeder woont ten tijde van hun huwelijksjubileum ook 50 jaar in Niekerk. Sinds eind mei 2012 wonen ze 25 jaar aan de Bloemersmastraat in Niekerk. Grappig om te noemen is ook dat hun schoondochter Ineke op dit moment 50 jaar is, hun dochter, Annet zelf, 45 jaar, hun oudste kleinkind Ekke 25 jaar en hun jongste kleinkind Ruben 5 jaar.” Annet en haar man Hans kwamen met Ruben op bezoek, waar ook de zoon van Ekke en Ellie, Harry met zijn vrouw Ineke en hun 5 (!) kinderen zich verzamelden. Het werd een gezellig samenzijn. De volgende keer eten ze taart! Wie zich ook wil aanmelden voor de taart, kan mail naar destreekkrant@media-totaal.nl. Vertel in de mail wat u heeft met het getal vijf.