Bronzen predicaat voor BMA Grootegast

0
126

GROOTEGAST – Belastingadvies- en administratiekantoor BMA uit Grootegast en Drachten heeft een bronzen predicaat uitgereikt gekregen door het FRC voor deelname aan de ketentest SBR-Kredietrapportages. De door BMA aangeleverde rapportages zijn daarvoor technisch en kwalitatief beoordeeld door de drie deelnemende banken en als hoogwaardig gekwalificeerd. Het bronzen predicaat is een verdiende beloning voor alle inspanningen door het kantoor,” stelde eigenaar Frans Hoeksema. Standaard BedrijfsRapportage (SBR) is een gestandaardiseerde aanpak om administratieve taken snel en doeltreffend uit te voeren. Ondernemers kunnen SBR rapportages zoals jaarrekeningen en kredietrapportages digitaal (laten) aanleveren bij overheidsinstanties en banken. ABN AMRO, ING en Rabobank hebben in 2009 het initiatief genomen om SBR te gaan gebruiken voor het uitwisselen van gegevens tussen ondernemer en bank .