De vijf dames van het Abel Tasman Gezondheidscentrum in het zonnetje

0
140

GROOTEGAST – Net als elke week stelt Bakker Hamersma uit Grootegast ook deze week weer een overheerlijke slagroomtaart beschikbaar ter ere van het vijfjarige jubileum van de Streekkrant.

Bij Abel Tasman Gezondheidscentrum in Grootegast werken vijf dames, de vier doktersassistentes en één verpleegkundige die volgens mevrouw Toos Froentjes-Savenije uit Doezum de taart écht verdienen. “Ze zijn altijd zo accuraat en behulpzaam, dat ik meende dat ze daar wel voor in aanmerking zouden komen”, vertelt ze. Zelf is mevrouw Froentjes-Savenije ook patiënt bij het Gezondheidscentrum. “Ze doen echt alles voor een ander. Deze dames zijn net zo goed eens aan de beurt.” Geerte, Jacqueline, Monique, Elisa en Amanda waren blij verrast en kunnen hun koffiepauze binnenkort opvrolijken met een heerlijk stukje taart.

Wie ook in aanmerking wil komen voor een taart, moet net als de Streekkrant iets met het getal vijf hebben. Aanmelden kan via destreekkrant@media-totaal.nl.