Mevrouw Admiraal wint oordopjes

0
135
Winnares Oordopjes

ZUIDHORN – Mevrouw Admiraal-Ten Have uit Groningen heeft afgelopen woensdag een paar nieuwe SLAAP-ZACHT oordopjes in ontvangst genomen bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn. Mevrouw Admiraal won deze oordopjes tijdens een loting op de Zorgmarkt in Zaal Balk op 17 april. “Eigenlijk had mijn moeder ze gewonnen, maar zij had er geen behoefte aan”, vertelt mevrouw Admiraal. “Ik juist wel. Ideaal, als je een snurkende partner hebt of snel last hebt van ander lawaai.” De nieuwe slaapdopjes zijn gemaakt van duurzaam zacht siliconenmateriaal. Ze zitten comfortabel in het oor en geven geen druk op de oorschelp.

“Helemaal stil wordt het trouwens nooit”, vertelt mevrouw Schoffelmeijer van het Hoorcentrum. “De demping is ongeveer 20 dB in de lage tonen en 30 dB in de hoge tonen. En geluid komt ook binnen via de schedel, dus het afsluiten van de gehoorgang heeft een dempend effect. “Je kunt de wekker en andere alarmgeluiden wel horen, dat is wel zo veilig.” De oordopjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De levertijd is ongeveer twee weken.