Open Podium op de Remmelt Booy School

0
134
open podium 13 juli 2012 RBS 038

DOEZUM – Na maanden voorbereiding was het afgelopen vrijdag dan zover: een Open Podium op de Remmelt Booy School in Doezum. Een afsluiting van het jaar ‘Literatuur als rode draad verweven’ in combinatie met een project over voeding. Het werd een drukte van belang. Veel ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden kwamen een kijkje nemen in de school. Tijdens het Open Podium traden diverse artiesten op. Leerlingen, maar ook ouders en leerkrachten zetten hun beste beentje voor. De optredens hadden allemaal te maken met de thema’s. Naast de optredens vond ook de prijsuitreiking plaats van de proeverij. Leerlingen hadden hiervoor zelf een gerecht gemaakt dat ‘gekeurd’ werd door klasgenoten. Bovendien werden deze gerechten verkocht in het Remmelt Booy Restaurant. Het werd dan ook een smaakvolle middag.