Prijzen bij Dressuurschool Carmen

0
2017
Andrea Bouma CARMEN

OPENDE – Afgelopen week hebben een aantal amazones van de Opender Dressuurschool Carmen opmerkelijke prestaties geleverd op verschillende dressuurwedstrijden. Marianne Storteboom heeft met haar 5-jarige pony Rambo op 14 juli succesvol in de klasse L-2 deelgenomen aan de dressuurwedstrijd in Vries. Andrea Bouma en haar jonge Friese merrie Bettine zijn dezelfde dag in Vinkinga gestart tijdens de voorselectie voor de Friese kampioenschappen. In de klasse B reed Andrea een stabiele proef die door de jury beloond werden met een dikke winstpunt en een vierde prijs. Wietske van de Heide is ook op 14 juli met haar paard Dusty in Zwaagwesteinde gestart. In de klasse M-1 voor de selectie reed Wietske een keurige proef die gewaardeerd werd met 186 punten. Jitske Pijnacker en haar paard Vieri werden beloond met 194 punten en een derde prijs.  Carmen Grondsma is op 15 juli met haar paarden naar Emmeloord afgereisd. In de klasse ZZ-Licht reed Carmen met Attila DVB twee fijne voorwaartse proeven die door de jury beloond werden met 216 en 221 punten. Deze scores waren goed voor de eerste en tweede prijs. Met haar ander paard Andoctro R heeft Carmen in de klasse Z-1 een mooi debuut gemaakt. De proef van Andoctro R werd door de jury gewaardeerd met 211 punten en de eerste prijs.