Schoolplein OBS De Triangel heropend

0
217
Opening schoolplein Triangel

GRIJPSKERK – Het schoolplein van OBS de Triangel is afgelopen donderdag feestelijk heropend door wethouder Bert Nederveen. Wekenlang hadden de kinderen naar het moment toe geleefd, waarbij ook meteen een heus pleinfeest gehouden werd. Thema van dit feest was “Olympische Spelen”. Op initiatief van de medezeggenschapsraad werd er in 2008 in overleg met de kinderen een plan gemaakt om het plein op te knappen. Door financiële en praktische hulp kon uiteindelijk uitvoering gegeven. De wethouder verzorgde de ingebruikname van de toestellen. Samen met Vladimir Bartelds liep hij achter het muziekkorps ‘Ons Ideaal’ langs de toestellen, gevolgd door alle kinderen van De Triangel, die voorzien waren van een ballon. Bij elk toestel werd een Olympische vlag geplaatst. Bij het laatste toestel werden de ballonnen in de lucht gelaten en was het plein geopend. Hierna barstte het schoolfeest los.