Eerste officiële KNHS wedstrijd Stal de Wijk

0
1950
Stal de Wijk

OLDEKERK – Nadat in de afgelopen weken al heel veel concoursen waren afgelast vanwege de vele regen, kon de eerste officiële KNHS wedstrijd bij Stal de wijk in Oldekerk gelukkig toch doorgaan

In de ochtend was het de beurt aan de pony’s en de klasse L2 paarden en in de middag waren de B en L1 paarden aan de beurt. Er waren 62 starts. Er hing een gemoedelijke sfeer en er waren vele positieve geluiden. Dankzij een aantal sponsoren waren er leuke prijzen beschikbaar gesteld, zoals een aantal mooie zadeldekjes, bandages, poetstas, voer. De drie (pension)klanten die meededen, vielen ook allen in de prijzen. In de middag werd het zelfs nog warm, doordat de zon tevoorschijn kwam.

De volledige uitslag kan men lezen op www.wedstrijdplatform.nl.