Proeverij in Kruisweg

0
144

KRUISWEG – Op 28 Juli 2012 organiseren minicamping ‘bie diek’ en antiquariaat ‘Bij tij en ontij….’ voor de tweede maal een proeverij op het terrein van ‘bie diek’ aan de Hogeweg 33 in Kruisweg. Tijdens de proeverij die van 11.00u tot ca 16.00u duurt, kan iedereen die van lekker, puur eten houdt kennis maken met (h)eerlijkheden van het Hoogeland. Op het Hoogeland zit een groot aantal ondernemers en producenten van bijzonder, lekker voedsel, gemaakt met in het achterhoofd de gedachte van duurzaamheid en ‘eenvoud is goud’. Er is een overvloed aan gezond, eerlijk eten en seizoensproducten. Een aantal restaurants en cateraars laat zien hoe de producten verwerkt kunnen worden tot tongstrelende gerechten. De organisatie hoopt dat voor bezoekers van de proeverij een wereld aan smaak opengaat.