Continentals bezoeken Lauwersoog

0
142

LAUWERSOOG – In de Witte Tent van het Kerkelijk Recreatiewerk te Lauwersoog treden de wereldberoemde Continentals op. Zij komen op woensdag 8 augustus naar Lauwersoog met een bruisende show genaamd ‘Mercy Matters’. Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals, Young Continentals en Continental Kids al meer dan vier decennia een voorbeeld voor menig gospel-, tiener- of kinderkoor. Met het programma ‘Mercy Matters’ wil de groep het belang van genade aantonen. Kaarten voor dit concert zijn elke zondag bij de Witte Tent verkrijgbaar na afloop van de diensten en sing-ins of via de mail bij bpol@lauwerzijl.info. De Witte Tent van de Vereniging tot Kerkelijk Recreatiewerk in het Lauwersmeergebied staat achter het parkeerterrein voor Jachthaven Noordergat te Lauwersoog.