Een krokodil aaien? In DoeZoo kan het!

0
319
Leens Doe Zoo-1

LEENS – Tijdens de rondleiding in DoeZoo Leens kon men al een slang om zijn nek krijgen, of een stinkdier aaien of een kakkerlak op de hand krijgen, maar men kan nu ook een krokodil aaien! De DoeZoo kreeg een antieke krokodillenhuid van de Goudgoed Kringloop. De huid was aan de Kringloop geschonken met het verzoek hiervoor een goede bestemming te vinden. Deze vonden zij bij de DoeZoo.

Uiteraard werd de huid met blijdschap ontvangen in Leens. “We gaan hem zeker gebruiken”, vertelt Ton van der Made. “We kunnen er veel over vertellen. Bovendien is het aaien zonder gevaar!” Deze vakantieperiode is er natuurlijk weer van alles te beleven in de DoeZoo. Dagelijks is er om 11.00 en 14.00 uur een rondleiding. Om 13.00 uur is er een minitheatervoorstelling met een levend stinkdier. Bovendien is er iedere dag voor de kinderen een knutselactiviteit en kan men op donderdag insekten proeven. Nieuw is het kabouterdorp met de zandspeelplaats. DoeZoo is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot en met 17.00 uur en gevestigd aan Wierde 17 in Leens. Meer informatie via 0595-572659 of www.doezoo.nl.