Kids vermaken zich met sportieve activiteiten

0
197
Grootegast Outdoor-1

GROOTEGAST – Kinderen uit Grootegast leefden zich afgelopen week uit tijdens de Outdoor Kids Vakantie Week. Ze konden het qua weer niet beter treffen! Het was bij tijden bijna té warm om deel te nemen aan alle sportieve uitspattingen die op de planningen stonden. Gelukkig was er bij tijd en wijle ook genoeg verkoeling, met allerlei spelletjes waarin water een grote rol speelde. De Streekkrant nam woensdag even een kijkje, tijdens de waterspelen bij zwembad de Woldzoom. Het gelach en gegil was niet van de lucht. Verder stonden er onder andere kidsdance, voetbalfun en een zeskamp op het volle programma. De kinderen gingen ook kanovaren, mountainbiken en deden sporten als tennis, hockey en badminton.

Grootegast Outdoor-4 Grootegast Outdoor-6 Grootegast Outdoor-7