Teatur werkt hard aan Operatie Humbug

0
108
humbug

REGIO – De repetities van Stichting Teatur voor de musicalproductie Operatie Humbug zijn in volle gang. Al sinds april zijn de spelers elke woensdag en af en toe in het weekend te vinden in het Bartoleshûs in Visvliet of bij Penta Primair in Grootegast. Er wordt gespeeld, gezongen, gedokterd, gemarcheerd en gedanst. Eén en ander speelt zich af in het fictieve landje Doldravië waar dictator Iwan Rusko Valentin de scepter zwaait. Zijn regime, bestaande uit niet al te snuggere hoge officieren, probeert hem van de troon te stoten. Door een list om precies te zijn, want de dictator is eigenlijk enorm geliefd bij het Doldraviaanse volk. Dit leidt uiteraard tot allerlei verwikkelingen, misverstanden en (nep)kanongebulder. De voorstelling Operatie Humbug wordt opgevoerd op 15, 16 en 17 november, in Zaal Balk in Zuidhorn. Try-outs zij op 12 en 13 oktober in het Bartoleshûs in Visvliet. Voor meer informatie kijk op www.teatur.nl of like Teatur op www.facebook.com/teaturnederland. Teatur is ook te volgen op twitter: https://twitter.com/te_at_ur.