40.000e bezoeker De Woldzoom vlak voor zwemafsluiting

0
1789
40000e bezoeker de Woldzoom

DOEZUM/GROOTEGAST – Traditiegetrouw wordt het zwemseizoen voor beginners afgesloten met verkleed zwemmen. De leerlingen van juf Rennie en juf Linda, die niet meer in aanmerking kwamen voor het diploma, mochten leuk verkleed komen. Veel leerlingen gaven hier gehoor aan. Niet alleen de leerlingen, maar ook de juf was verkleed en had ook nog twee smurfen meegenomen. Na afloop was er voor de jongens en meisjes wat lekkers. Vooraf aan het verkleed zwemmen van de beginners liep Maaike Wiebenga het zwembad binnen en werd verrast als 40.000e bezoeker. Uit handen van de twee smurfen kreeg zij een bos bloemen en een gratis abonnement voor het hele gezin voor het zwemseizoen 2013. De moeder en haar zusje waren hier heel erg blij mee.

Eerder die middag mochten de leerlingen die op puppy zwemmen zaten ook al verkleed zwemmen. Zij kregen uit handen van juf Rennie een mooi diploma en ook wat lekkers.

’s Avonds was er een zwemwedstrijd tegen het zwembad van Surhuisterveen. Het was een hele spannende wedstrijd. Maar dit keer ging dan eindelijk de beker mee terug naar Grootegast.